Blogcu Tema - Blogcu Temalari Blogcuya Uyarlanmış Temalar Yeni

Memmories Blogcu Şablonu



Memmories güzel bir şablon. Daha çok genç kız kardeşlerim kullanır diye düşündüm. Küçük bir boyutu var ve şablon içerisinde yalnızca 2 resim kullanılmış. Yani ekleyeceğiniz kodlar v.s. blogunuzun açılışını pek geciktirmeyecektir. Memnun kalmanız dileğiyle...



Şablon kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.





Blogcu Şablonu Andreas09



Tekrar bir Blogcu şablonu düzenlemesi ile beraberiz. Daha önceden yaptığım 3 kolonlu bir şablon iyi bir ilgi gördüğünden bu alandaki alternatifi arttırmak için yeni bir 3 kolonlu şablonu daha Blogcu için uyarlamaya çalıştım. Aslına bakarsanız şablon benim çok hoşuma gitti. Hem görsel açıdan zengin, hem kod olarak uzun sayılamayacak bir yapıya sahip, hem de içerisinde sitenizin açılış süresini uzatacak yüksek boyutlu resimler içermiyor. Hatta sitenin arkaplanında gördüğünüz mavi-gri bölüm tek bir resimden oluşuyor. Tasarımcı bu konuda oldukça faydalı bir yol izlemiş.



Şablonun sol menüsünde orijinale sağdık kalmaya çalışarak "alt menü" özelliğini size bıraktım. Dilediğiniz gibi değerlendirebilir veya silebilirsiniz ama eğer içeriğiniz izin veriryorsa kalması tavsiyemdir. Daha önceleri pek kullanmadığım "Son Yorumlar" özelliğini de birkaç değerli tavsiye ile bu şablona ekledim. Elbette yine sizin isteğinize bağlı bu araçların değerlendirilmesi.
Umarım kullanışlı bir şablon olmuştur, inşallah memnun kalırsınız.
Şablon kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.


blogcu temaları


Birkaç gün önce bir okuyucum 2 kolonlu bir şablon isteğinde bulunmuştu. Blogcu şablonlarında bu tarz bir şablonun eksikliği vardı. Ben de beğeneceğinizi umarak yan yana çift sütunlu bir şablon uyarladım.



Şablon, gördüğünüz resim dosyası barındırmıyor diyebiliriz. Bu sebepten blogunuzun açılma süresi nispeten kısa olacaktır.
Şablon kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.



Şablon içerisinde bulunan resimler gif formatında. Tavsiyem, ImageShack'a yüklediğim resimleri kendi blogunuza yüklemek. Böylece daha rahat bir açılış elde edebilirsiniz.

Üst kısım benim hoşuma gitti. Şablonun adıyla ilgili bir banner olmuş. Yan menüde ise şablonda da yazdığım gibi bir özellik var. Ben pek kullanmasam da blog menülerine kısa yol tuşları eklenmiş. Dilerseniz bu bölümleri değiştirerek kişiselleştirebilirsiniz. Bu özelliği ALT+İlk harf olarak kullanıyorsunuz.




  1. Şablon kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.



blogcu şablonları,blogcu temaları


Blogcu için şablon uyarlamaya çalışırken öncelikli olarak farklı görünümlerden, farklı tarzlara uygun şablonları seçmeye çalışıyorum. Bu şablon da henüz veremediğim bir tarzda diyebilirim.
Adından da anlaşılacağı gibi şablon biraz kirlilik üzerine kurulu. Ama bunun aksine oldukça anlaşılır bir yapısı var. Zaten Arcsin'den de kötü bir çalışma beklemek yanlış olurdu.

Umarım memnun kalacağınız bir şablon olmuştur.




  1. Şablon kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.


Bu düzenlediğim şablon aslında bir blog şablonu olma özelliğini taşımıyor. Ama görünüm olarak bir blog için özgün ve sade bir tasarımı olduğu için elimden geldiğince Blogcu için uyarlama yapmaya çalıştım. Ortaya böyle bir sonuç çıktı;



Şablonun kullanım alanının fazla olduğundan istediğiniz şeyleri eklemeniz için kimi bölümleri ayırdım. Umarım beğeneceğiniz bir şablon olmuştur.

Şablon kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.




Koyu tonlarda hoş bir şablon. Yine farklı internet görüntüleyicilerinde, farklı görünümler olabiliyor. Diğerlerinde de olduğu gibi Firefox kullanmanızı tavsiye ederim.





Şablon kodlarına buradan ulaşabilirsiniz.










Şablonları indirin








Bir arkadaşımın isteği üzerine düzenlediğim şablon güzel oldu.Üst blogcu frame sorununu Societa sayesinde düzelttim.İnşallah beyenirsiniz...

Şablon Görüntüsü

Şablon Kodlarını İndir







  • Şablon kodlarına buradan ulaşabilirsiniz







Pardus007'nin blogcuya uyarladığı bir şablon gerçekten çok güzel.Başka yerde yok!
































3 bölümlü lifestyle Temasında


Headerda 468*60 reklam alanı


Sidebarda 300*250 reklam alanı


Sağ sidebarda 160*600 reklam alanı


Sidebarda günlük video alanı


reklam alanlarının olduğu yeri görebilmeniz için resimler ve yazılar konulmuştur resimlerin oldugu bolumde kendı reklamlarınızı koyabilirsiniz sidebarları kendi isteğinize göre düzenleyebilirsiniz.


kendi logonuzu yapabilmeniz için için rarlı dosyanın içinde 300*150 ebatlarında bir logo resimi vardır.


bu güzel lifestyle blogcu temasını güle güle kullanın.


rar şifresi : www.ilyas.info










Bir arkadaşımın isteği üzerine düzenlediğim şablon güzel oldu.Üst blogcu frame sorununu Societa sayesinde düzelttim.İnşallah beyenirsiniz...










1 yorum:

FreeDomain dedi ki...

Güzel

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder

- Yüreğiniz yukardaki yazıya yorum yazmak istiyorsa,
lütfen sesini dinleyin. Yorumunuzu Yazın. Yazması bedava la! :D

- "Ohoo! Ben şimdi yorumumu göndermek için
Google hesabıma, şu hesabıma, bu hesabıma girmek için mi uğraşacam lan!"
diyorsanız profil olarak "Adı/URL"yi seçip, sadece adınızı bile yazarak hiç bir hesaba girme uğraşı vermeden yorumunuzu gönderebilirsiniz. Öyle de kolaylık sunduk. Sırf sizler için.

- Ha ama aranızda "Benim Google hesabım, Open ID'im bilem var!"
diye hava atmak isteyenler olabilir. Onlar da hesaplarına pek ala buyurabilirler.
Başka bloglarda 3 dk tutan hesaba giriş süresi burda 2 dk. Gel abi.

 
| Sayfa IE ile açınca sıçabilir. Eğer sen sayfayı IE ile açmış isen Firefox ve benzerlerinin muhteşem özelliklerini henüz farkedememişsin demektir. Hatta IE'nin açılımının Internet Explorer olabileceği bile aklına gelmemiş olabilir. Bence sen sığ bir insansın. Sevmiyoruz biz seni.. | YUKARI ZIPLAT