Trojan Killer 2.0.7.3 indir

Trojan Killer 2.0.7.3 En/Ru

Trojan Killer özellikle / kullanıcı manuel sistem dosyalarını veya Kayıt düzenlemek zorunda kalmadan Malware kaldırın devre dışı bırakmak için tasarlanmıştır. Program ayrıca bazı kötü yazılımları, bazı standart antivirüs tarayıcılarının göz ardı ettiği ek sistem değişiklikleri kaldırır.

Trojan Killer tüm dosyaları Adware, Spyware, Remote Access Trojans, Internet Solucanlar ve diğer kötü amaçlı yazılımlar için boot zamanında yüklü tarar.

Trojan Killer sistem güvenliği alanında bilgisayar sistemleri için güvenlik sağlamak için çalışır. Sizi rahatsız adware, malware ve diğer kaba araçlar kurtulmak yardımcı ürünler öneriyoruz. Çok bilgisayarınızda en kısa sürede kontrol dinlenme önemlidir ve kimse senin verilerini kullanma izin vermez.



Etiketler : Trojan Killer indir , Trojan Killer full indir , Trojan Killer no rapid


0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder

- Yüreğiniz yukardaki yazıya yorum yazmak istiyorsa,
lütfen sesini dinleyin. Yorumunuzu Yazın. Yazması bedava la! :D

- "Ohoo! Ben şimdi yorumumu göndermek için
Google hesabıma, şu hesabıma, bu hesabıma girmek için mi uğraşacam lan!"
diyorsanız profil olarak "Adı/URL"yi seçip, sadece adınızı bile yazarak hiç bir hesaba girme uğraşı vermeden yorumunuzu gönderebilirsiniz. Öyle de kolaylık sunduk. Sırf sizler için.

- Ha ama aranızda "Benim Google hesabım, Open ID'im bilem var!"
diye hava atmak isteyenler olabilir. Onlar da hesaplarına pek ala buyurabilirler.
Başka bloglarda 3 dk tutan hesaba giriş süresi burda 2 dk. Gel abi.

 
| Sayfa IE ile açınca sıçabilir. Eğer sen sayfayı IE ile açmış isen Firefox ve benzerlerinin muhteşem özelliklerini henüz farkedememişsin demektir. Hatta IE'nin açılımının Internet Explorer olabileceği bile aklına gelmemiş olabilir. Bence sen sığ bir insansın. Sevmiyoruz biz seni.. | YUKARI ZIPLAT