Günde 5 Türk Lirasına 100 TL'lik Konuşma ve 30 Megabayt İnternet Paketi

Avantajlı tarifeleri ile abonelerini memnun etmeyi başaran Turkcell, yeni avantajlı günlük paketini kullanıma sundu. Günde 5 Türk Lirası vererek istediğiniz zaman abone olabileceğiniz bu paket aracılığıyla 100 TL’lik konuşma ve 30 Megabayt internet paketinin sahibi oluyorsunuz. 31 Ağustos 2010 tarihine kadar geçerliliğini koruyacak olan bu paketten dilediğiniz zaman, dilediğiniz gün yararlanabilmenize olanak sağlanıyor.








Bu pakete sahip olmak için KAYIT yazıp 8016’ya ücretsiz bir mesaj göndermeniz ve gelen mesajı EVET yazarak yanıtlamanız yeterli oluyor. Paketinizin aktiflendiğine ilişkin bilgi mesajını aldıktan sonra paketiniz aynı gün içerisinde gece 23:59'a kadar geçerli olacaktır. Kazandığınız TL'lerin ve 30 MB'lık internet kullanımının geçerlilik süresi, kampanyaya başvurduğunuz gün saat 23.59'da dolar ve kullanılmayan TL'ler ve MB'lar silinecektir. 


0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder

- Yüreğiniz yukardaki yazıya yorum yazmak istiyorsa,
lütfen sesini dinleyin. Yorumunuzu Yazın. Yazması bedava la! :D

- "Ohoo! Ben şimdi yorumumu göndermek için
Google hesabıma, şu hesabıma, bu hesabıma girmek için mi uğraşacam lan!"
diyorsanız profil olarak "Adı/URL"yi seçip, sadece adınızı bile yazarak hiç bir hesaba girme uğraşı vermeden yorumunuzu gönderebilirsiniz. Öyle de kolaylık sunduk. Sırf sizler için.

- Ha ama aranızda "Benim Google hesabım, Open ID'im bilem var!"
diye hava atmak isteyenler olabilir. Onlar da hesaplarına pek ala buyurabilirler.
Başka bloglarda 3 dk tutan hesaba giriş süresi burda 2 dk. Gel abi.

 
| Sayfa IE ile açınca sıçabilir. Eğer sen sayfayı IE ile açmış isen Firefox ve benzerlerinin muhteşem özelliklerini henüz farkedememişsin demektir. Hatta IE'nin açılımının Internet Explorer olabileceği bile aklına gelmemiş olabilir. Bence sen sığ bir insansın. Sevmiyoruz biz seni.. | YUKARI ZIPLAT