Need For Speed World Kapalı Betası



NFS:Shift, NFS Nitro dan sonra, Need for Speed World'de yavaş yavaş çıkma yolunda. Nitekim oyunun geliştirici stüdyosu olan Black Box, Need for Speed World kapalı betasının başladığını duyurdu.

Önümüzdeki bir kaç ay süresince, dünyanın dört bir yanından binlerce oyuncu world.needforspeed.com adresinden kayıt olarak PC beta testine katılma olanağına sahip olacak. Need for Speed World’ü test edecek olan oyuncular, meraklanan beklenen yarış oyununu görecek olan ilk kişilerden olacaklar ve yapıcı eleştirileri sayesinde geliştirme ekibine ürünü hatalardan arındırma ve daha iyi hale getirme fırsatını sunacaklar.

Need for Speed World yapımcısı John Doyle; “Need for Speed World dünyanın ilk MMO yarış oyunu – dünyanın dört bir yanındaki hız tutkunları için tamamen yeni bir eğlence deneyimi. Need for Speed’in klasik, adrenalin dolu yarışlarına yeni bir güçlendirme sistemi ve derin RYO tarzı gelişim ekleyerek gerçek anlamda devasa ve sosyal içerikli bir Need for Speed deneyimi hazırladık.” şeklinde konuşuyor.

Need for Speed World yarış oyunlarının en iyi yanlarını, eşi olmayan bir sosyal deneyimle biraraya getiriyor. Bir yarış oyununda ilk kez oyuncular arkadaşlarına, ailelerine veya binlerce diğer oyuncuya karşı yarışabilecekler ve 150 millik açık dünyada online kapışmalara ve polis kovalamacalarına katılacaklar. Need for Speed World, Need for Speed Most Wanted ve Need for Speed Carbon’daki bilinen popüler şehirleri alarak Need for Speed evreninde bugüne kadar yaratılmış en geniş ve en heyecanlı yarış dünyasını sunacak.

Need for Speed World, bu yaz PC’ler için piyasada olacak. Beta testi hakkında daha fazla bilgi ve ayrıntılar için world.needforspeed.com adresini ziyaret edebilir veya NeedforSpeed Twitter adresini takip edebilirsiniz.

0 yorum:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Yorum Gönder

- Yüreğiniz yukardaki yazıya yorum yazmak istiyorsa,
lütfen sesini dinleyin. Yorumunuzu Yazın. Yazması bedava la! :D

- "Ohoo! Ben şimdi yorumumu göndermek için
Google hesabıma, şu hesabıma, bu hesabıma girmek için mi uğraşacam lan!"
diyorsanız profil olarak "Adı/URL"yi seçip, sadece adınızı bile yazarak hiç bir hesaba girme uğraşı vermeden yorumunuzu gönderebilirsiniz. Öyle de kolaylık sunduk. Sırf sizler için.

- Ha ama aranızda "Benim Google hesabım, Open ID'im bilem var!"
diye hava atmak isteyenler olabilir. Onlar da hesaplarına pek ala buyurabilirler.
Başka bloglarda 3 dk tutan hesaba giriş süresi burda 2 dk. Gel abi.

 
| Sayfa IE ile açınca sıçabilir. Eğer sen sayfayı IE ile açmış isen Firefox ve benzerlerinin muhteşem özelliklerini henüz farkedememişsin demektir. Hatta IE'nin açılımının Internet Explorer olabileceği bile aklına gelmemiş olabilir. Bence sen sığ bir insansın. Sevmiyoruz biz seni.. | YUKARI ZIPLAT